V ekipi Centra UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu bomo aktivno sodelovali s predstavitvijo svojega dela in rezultatov na mednarodni delavnici, ki jo 23. in 24. maja 2022 organizirajo v Slovenj Gradcu (in na daljavo) v okviru Erasmus+ projekta PolyFlip.

Tema brezplačne delavnice je FUTURE FOCUSED BLENDED LEARNING IN SCIENCE AND ENGINEERING, Uncovering the transformative potential and discovering good practices of blended learning in science and engineering courses in higher education. Vabilo s programom in predstavitvijo predavateljev najdete tukaj.

Namen mednarodne delavnice je predstaviti aktualne rezultate raziskav in primere dobrih praks kombiniranih učnih metod, s poudarkom na pristopu obrnjene učilnice in uporabi inovativnih orodij za e-učenje v naravoslovnih in tehničnih predmetih v visokem šolstvu. Dogodek bo služil tudi kot povezovalni in motivacijski dogodek, ki bo razkril in prikazal transformativni potencial teh metod ter izzive in pasti predstavljenih metod in konceptov. Drugi dan bo potekalo tudi usposabljanje za implementacijo metode FCA in inovativnih orodij za e-učenje in LMS sistemi.

Predavanja in usposabljanje bodo vodili vrhunski mednarodni strokovnjaki s področja kombiniranega učenja ter visokošolski učitelji, ki bodo predstavljali izkušnje z izvajanjem inovativnih metod poučevanja.

Vljudno vabljeni!

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.