DELAVNICA ZA PEDAGOGE UL
Padlet: Optimizacija sodelovanja in organizacije vsebin

Na delavnici Padlet: Optimizacija sodelovanja in organizacije vsebin se bomo osredotočili na osnovne funkcionalnosti Padleta, interaktivne digitalne table, ki omogoča sodelovanje in organizacijo vsebin na inovativen in vizualno privlačen način. Preko praktičnih primerov bomo raziskali, kako lahko Padlet uporabimo za izboljšanje sodelovanja in organizacije v pedagoškem procesu.

Spoznali bomo osnove uporabe orodja Padlet, vlključno z registracijo, navigacijo in ustvarjanjem prvega Padleta. Naučili se bomo, kako dodati različne tipe vsebin, vključno s tekstom, slikami, videoposnetki, dokumenti in povezavami. Odkrili bomo, kako prilagoditi ozadje, postavitev in temo Padleta za ustvarjanje vizualno privlačnih in organiziranih tabel ter si pogledali kako omogočiti deljenje in spodbujati sodelovalno delo med študenti ali raznimi skupinami.

Med drugim bomo spoznali tudi nekatere napredne funkcije, kot so komentarji, reakcije in uporaba zemljevidov ter časovnic za raznovrstne namene.

Izvajalke

Sanja Jedrinović, Eva Škraba, Eva Kern Nanut (Center Digitalna UL)

Termin

Petek, 10. 5. 2024

Trajanje in lokacija izvedbe

Od 9.00 do 12.00, v živo na UL PEF (Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana)

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.