DELAVNICA ZA PEDAGOGE UL
Office 365: OneNote

Na delavnici bomo raziskali osnovne funkcionalnosti tega zmogljivega orodja za beleženje, organizacijo in deljenje zapisov. OneNote je digitalni zvezek, ki omogoča enostavno ustvarjanje, urejanje in shranjevanje zapiskov ter sodelovanje z drugimi uporabniki v realnem času.

Tekom srečanja se bomo osredotočili na predstavitev navigacije po orodju, možnosti ustvarjanja strani, podstrani ter dodajanja različnih elementov, kot so besedila, slike, tabele, PDF dokumenti in drugi elementi. Poseben poudarek bomo namenili ustvarjanju zvezkov za delo s študenti ter tako predstavili možnosti soustvarjanja vsebin v pedagoškem procesu. Videli bomo, kako lahko OneNote postane učno okolje, kjer učitelj pripravlja lastne zapiske, ki so vidni samo njemu, zapiske, ki so namenjeni vpogledu študentov, zapiske, ki so namenjeni soustvarjanju s študenti ter zapiske, ki so na voljo samo posameznim študentom in učiteljem.

Vabljeni, da se nam pridružite na spletnem srečanju in spoznate še eno izmed orodij, do katerega imamo dostop s svojo univerzitetno identiteto v spletni pisarni Microsoft 365.

Izvajalki

Sanja Jedrinović, Eva Škraba (Center Digitalna UL)

Termin

Petek, 4. 10. 2024

Trajanje in lokacija izvedbe

Od 9.00 do 11.00, prek Zoom-a

Prijavnica

Prijava

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.