DELAVNICA ZA študente UL
Pregled možnosti uporabe različnih orodij za spletno anketiranje

Pridružite se nam na delavnici Pregled možnosti uporabe različnih orodij za spletno anketiranje in odkrijte, kako lahko s pomočjo informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) ustvarite in uporabljate spletne ankete za zbiranje  podatkov in povratnih informacij. Na delavnici se bomo osredotočili na uporabo različnih orodij za spletno anketiranje ter raziskali številne možnosti, ki nam jih ponujajo.

S skupno uporabo orodij, kot sta 1ka in Google Forms, boste spoznali, kako enostavno lahko ustvarite različne vrste vprašanj in jih prilagodite glede na namen ankete. Poleg tega boste izvedeli, kako učinkovito upravljati s podatki, zbranimi v spletnih anketah, vključno z izvozom podatkov in deljenjem poročil.Na delavnici se bomo poglobili tudi v oblikovanje učinkovitih in uporabnikom prijaznih spletnih anket ter odprli razpravo o etičnih vidikih zbiranja podatkov prek spletnih anket ter spoštovanju zasebnosti vprašanih.

Izvajalka

Mateja Bevčič, Sanja Jedrinović (Center Digitalna UL)

Termin

Sreda, 27. 11. 2024

Trajanje in lokacija izvedbe

Od 16.00 do 19.00, v živo na UL PEF (Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana)

Prijavnica

Prijava

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.