Svetovanje

Tudi na področju svetovanja smo aktivni in skušamo redno nuditi individualno  didaktično in tehnično podporo visokošolskim učiteljem in sodelavcem ter študentom UL pri uporabi IKT v pedagoškem procesu. 

Ena izmed osnovnih aktivnosti ekipe Centra Digitalna UL je tudi sodelovanje z visokošolskimi učitelji in sodelavci UL pri načrtovanju, razvoju in posodabljanju študijskih predmetov z didaktično uporabo IKT skozi pilotne projekte didaktične uporabe IKT. 

01.
Individualna svetovanja

Individualno svetovanje poteka na več nivojih. Izhodiščna točka je naš e-naslov digitalna@uni-lj.si, kamor nam lahko pišete in vam bomo skušali v čimkrajšem času pomagati.

Za vas lahko pripravimo gradiva za rešitev vašega problema, organiziramo lahko individualno srečanje, kjer si skupaj ogledamo vaš primer uporabe IKT ali pa vas povežemo z zunanjimi strokovnjaki, ki bodo lahko ponudili rešitev za vaše vprašanje. 

02.
Pilotne posodobitve študijskih predmetov

Že v okviru projektov “IKT v pedagoških študijskih programih” (2017-2018) ter  “Digitalna UL – z inovativno uporabo IKT do odličnosti” (2017 – 2020) smo sodelovali pri izvedbi več kot 100 pilotnih posodobitev študijskih predmetov, kjer smo visokošolskim učiteljem in sodelavcem nudili tako didaktično kot tehnično podporo pri uporabi IKT v pedagoškem procesu. Tudi v okviru Centra Digitalna UL bomo s to dobro prakso nadaljevali in redno pripravljali pilotne projekte, katerim se lahko tudi vi priružite.

+
Visokošolskih učiteljev, sodelavcev in študentov UL
+
Izvedenih ur svetovanja
+
Pripravljenih pilotnih posodobitev

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.