Načrtovanje pedagoškega procesa z uporabo IKT z modeli kot sta pedagoško kolo in SAMR

Ali želite nadgraditi uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) v procesu učenja in poučevanja? Ali vas zanima, kako s pomočjo IKT študente spodbuditi k večjemu sodelovanju v pedagoškem procesu? 👩‍🏫👩‍💻
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na 3 tedne trajajoči spletni delavnici Didaktična uporaba IKT v procesu učenja in poučevanja, ki se začne v sredo, 17. 2. 2021. V okviru delavnice se boste seznanili z nekaterimi inovativnimi učnimi pristopi, podprtimi z IKT. Spoznali boste pedagoško kolo avtorja Allana Carringtona, ki temelji na digitalni Bloomovi taksonomiji in opredeljuje različno IKT ter nivo integracije le-te v podporo pedagoškemu procesu. Na delavnici boste lahko z nami delili tudi svoje izkušnje in razmisleke o uporabi IKT v pedagoškem procesu temelječ na SAMR-modelu, ki nam omogoča redefinicijo študijskih aktivnosti ob uporabi IKT.
 
Če vam primanjkuje časa in bi si za začetek radi fokusirano ogledali vsebine, vezane na uporabo pedagoškega kolesa, pa se nam lahko pridružite na krajši, 7-dnevni spletni delavnici Uporaba pedagoškega kolesa pri načrtovanju učnih aktivnosti za študente, ki se ravno tako prične v sredo, 17. 2. 2021.
 
Za več informacij in prijavo na aktualne spletne delavnice obiščite našo spletno stran: https://digitalna.uni-lj.si/delavnice/.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.