Sodelovanje na spletinarju Družabne igre

Verjetno smo že vsi igrali kakšno igro, ki nas je popolnoma okupirala in povzročila, da smo izgubili občutek za čas in dogajanje okrog sebe? To se nam zgodi pri igrah, kjer oblikovalci ustvarijo aktivnosti in izzive, ki so ravno prav zahtevni, imajo jasno definirane cilje in kakovostno povratno informacijo. 🎮🎲🧩

Ekipa Centra UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu ima izkušnje tudi z ustvarjanjem (računalniških) izobraževalnih iger za spodbujanje aktivnega vključevanja učečih se v študijski proces ter za spodbujanje razvoja kompetenc 21. stoletja skozi igro.

Danes smo sodelovali na spletinarju Družabne igre v organizaciji Naravoslovnotehniške fakultete Univerze v Ljubljani v sklopu predmetov Inovacijski management in Trženjsko upravljanje podjetij, kjer smo predstavili nekaj vidikov uporabe iger in elementov iger pri ustvarjanju vsebin za različne ciljne skupine igralcev. Več o dogodku si lahko ogledate na: https://www.ntf.uni-lj.si/igt/employee/urska-stankovic/obvestila/webinar-didakticne-igre/.

Veselimo se vseh novih iger, ki bodo nastale kot rezultat pri omenjenih predmetih in h katerim smo z današnjo predstavitvijo skušali nekoliko prispevati tudi mi!

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.