Vabljeni na spletno delavnico Moodle v izobraževanju 1

Ali si želite bolje spoznati spletno učilnico Moodle in njene osnovne funkcionalnosti, ki nam omogočajo organizacijo dela in študija v spletni učilnici? Si želite nadgraditi izvedbo študijskega procesa z uporabo spletne učilnice in obogatiti svoje poučevanje?

Vabljeni, da se nam pridružite na intenzivni spletni delavnici Moodle v izobraževanju 1, ki se začne v sredo, 3. 3. 2021. V roku treh tednov, kolikor traja delavnica, boste spoznali osnovne funkcionalnosti spletne učilnice Moodle in kako le-te na najbolj učinkovit način uporabiti v pedagoškem procesu. Seznanili se boste, kako v spletni učilnici z osnovnimi funkcionalnostmi organizirati delo in študij, kako uporabiti zanimive dejavnosti v podporo sodelovalnega in samoregulativnega učenja, kako v poučevanje vpeljati elemente iger in na kakšen način vrednotiti znanje študentov z dejavnostmi, ki jih za ta namen ponuja spletna učilnica.

V kolikor pa bi si želeli bolj fokusirano spoznati osnovne funkcionalnosti spletne učilnice in kako se premikati po spletni učilnici, kako urediti skrbništvo predmetov, kako ustvariti mape in oznake ter dodajati datoteke in URL-povezave, pa se nam lahko pridružite na krajši, 7-dnevni spletni delavnici Organizacija dela in študija v spletni učilnici Moodle, ki se ravno tako prične v sredo, 3. 3. 2021.

Za več informacij in prijavo obiščite zavihek delavnice.

Vabilo na spletno delavnico Moodle v izobraževnju 1

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.