Ste že opazili eno izmed novejših posodobitev v MS Teams, s katero lahko dostopamo do liste prisotnosti tudi po končanem srečanju?

Nova funkcionalnost v MS Teams organizatorju srečanja znotraj ekipe omogoča, da po končanem srečanju dostopa do liste prisotnosti. Le-ta je na voljo tako v primeru načrtovanega srečanja kot tudi v primeru, da srečanje začnemo takoj. 

Po končanem srečanju se organizatorju v zavihku Objave pojavi gumb za prenos poročila o prisotnosti. Poročilo si prenese s klikom na puščico. 

Opomba: poročilo je na voljo takoj po koncu srečanja. Če ga ne prikaže takoj, moramo zavihek Objave le osvežiti oz. ponovno odpreti (npr. kliknemo na zavihek Datoteke in nato ponovno na zavihek Objave). 

Na računalnik se nam naloži datoteka v csv formatu. Če jo v Excelu odpremo na pravilen način, vidimo podatke, kot nam jih prikazuje spodnja slika: datum začetka in konca celotnega srečanja, seznam vseh udeležencev, čas njihove pridružitve in čas odhoda, e-poštni naslov ter njihovo vlogo v srečanju.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.