VABILO NA ZADNJO IZVEDBO DELAVNICE: Uporaba družbenega omrežja LinkedIn kot učnega okolja

V okviru skupnosti multiplikatorjev za didaktično uporabo IKT organiziramo še zadnjo izvedbo delavnice z naslovom Uporaba družbenega omrežja LinkedIn kot učnega okolja, ki bo tokrat potekala preko videokonferenčnega sistema Zoom.

Z doc. dr. Andrejem Ovco iz Zdravstvene fakultete UL se bomo na delavnici uvodoma na kratko dotaknili uporabe družbenih medijev kot učnega orodja oz. okolja v visokem šolstvu. Nato se bomo osredotočili konkretno na omrežje LinkedIn, njegove osnovne zakonitosti ter možnosti uporabe v učne namene. V osrednjem delu delavnice bosta predstavljena dva primera iz prakse, kjer se omenjeno omrežje uporablja oz. je bilo uporabljeno kot učno okolje. Prvi primer se nanaša na uporabo omrežja LinkedIn v okviru obveznega predmeta na študiju zdravstvene smeri (2. bolonjska stopnja), drugi primer pa se nanaša na uporabo omrežja LinkedIn v okviru mednarodnega projekta, v katerega so bili vključeni študenti različnih evropskih držav. V sklepnem delu bo imel vsak izmed udeležencev priložnost z ostalimi deliti svoje razmišljanje glede potencialov in pasti uporabe družbenega medija kot učnega okolja.

Termin delavnice: ponedeljek, 25. september 2023, med 12.00 in 13.30

Način izvedbe: preko videokonferenčnega sistema Zoom

Razmislek udeležencev pred izvedbo: Preglejte učni načrt vašega (izbranega) predmeta, na katerem sodelujete, in razmislite, ali bi bilo v okviru vsebin predmeta možno načrtovati aktivnosti študenta v družbenem omrežju, kot je LinkedIn.

Več informacij o poteku delavnice sledi po prijavi. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.