Center Digitalna UL je pričel z delovanjem

S 1. oktobrom 2020 je (tudi formalno) pričel z delovanjem Center Univerze v Ljubljani za uporabo informacijsko-komunikacijske tehnologije v pedagoškem procesu (ali krajše Center Digitalna UL). Ekipa Centra Digitalna UL bo visokošolskim učiteljem, sodelavcem ter študentom UL nudila podporo na različnih ravneh pri uporabi IKT v pedagoškem procesu. 

Izobraževanje in diseminacija

Pripravljamo nabor različnih izobraževanj in usposabljanj za visokošolske učitelje, sodelavce ter študente Univerze v Ljubljani. Če med rednimi izobraževanju ne najdete tistega, kar bi vas zanimalo, nam sporočite in pripravili bomo prilagojena izobraževanja za vas. 

Spodbujamo izmenjavo dobrih praks uporabo IKT v pedagoškem procesu z različnimi dogodki (npr. posveti Učitelji učiteljem) ter objavami in gradivi na spletni strani, kjer vas vabimo k prispevanju in deljenju lastnih izkušenj z uporabo IKT. 

Svetovanje

Če boste pri uporabi IKT v pedagoškem procesu imeli kakšno vprašanje ali težavo, se lahko obrnete na nas in skušali vam bomo svetovati.

Razvoj in raziskovanje

Zavedamo se, da sta raziskovanje in razvoj temelja za napredek in ažurno nudenje podpore visokošolskim učiteljem in sodelavcem, zato bomo vseskozi spremljali trende na področju uporabe IKT v pedagoškem procesu in razvijali nova gradiva in usmeritve v podporo pedagoškim delavcem in študentom.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.