Pričetek delavnice Digitalne kompetence učiteljev

So se tudi vaše digitalne kompetence in digitalne kompetence študentov spremenile v času študija na daljavo? Želite spoznati številne primere spodbujanja razvoja digitalnih kompetenc med visokošolskimi učitelji in sodelavci UL?
 
Pridružite se nam na spletni delavnici z naslovom Digitalne kompetence učiteljev – DigCompEdu, kjer se bomo osredotočili na spoznavanje in uporabo Evropskega okvirja digitalnih kompetenc izobraževalcev na različnih področjih. Z delavnico začenjamo danes.
 
Na delavnici predstavljamo številne primere uporabe IKT v podporo razvoju digitalnih kompetenc učiteljev in študentov. Preko razprav v forumu boste lahko z učitelji izmenjali mnenja in izkušnje o digitalnih kompetencah, nato pa razmislili, s katerimi študijskimi aktivnostmi spodbujate razvoj kompetenc z določenega področja pri svojem pedagoškem delu ter kako bi jih lahko še nadgradili. Na koncu boste preko samoevalvacijskega vprašalnika spoznali vaša močna področja ter videli, kje imate še priložnosti za nadgradnjo uporabe IKT v pedagoškem procesu.
 
Delavnica se zaključi čez tri tedne, v sredo, 3. 3. 2021. Nanjo se prijavite s svojim univerzitetnim uporabniškim imenom in geslom preko povezave http://tiny.cc/ISD-DigCompEdu.
Vabljeni!

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.