INFOGRAFIKA: Možnosti uporabe osnovnih aktivnosti spletne učilnice Moodle

👩‍🏫 Spletna učilnica Moodle je okolje, ki je v veliki meri uporabljeno na področju izobraževanja v podporo izvedbi pedagoškega procesa. Velikokrat je pri učiteljih, ki se s spletno učilnico Moodle soočajo prvič, kar nekaj pomislekov oz. vprašanj kako oz. katere aktivnosti v spletni učilnici za začetek uporabiti. Pri tem se jim porajajo različna vprašanja – kako v spletni učilnici organizirati študij, kako s študenti deliti študijsko vsebino, na kakšen način podpreti sodelovalno učenje, katere možnosti uporabiti za preverjanje in vrednotenje znanja študentov, kako vključiti igrifikacijo v spletno učilnico❓ ipd.
 
👉 Nekaj odgovorov na zgoraj zastavljena vprašanja objavljamo v infografiki s predstavitvijo osnovnih aktivnosti v spletni učilnici Moodle glede na njihov namen uporabe v pedagoškem procesu.

 

Infografiko si lahko ogledate in izvozite s klikom na spodnjo sliko infografike ali gumb.

Infografika vam je lahko v pomoč tudi pri opravljanju intenzivne spletne delavnice Moodle v izobraževanju 1, s katero smo pričeli danes, 29. 9. 2021, in traja vse do 20. 10. 2021, zato ste še vedno lepo vabljeni k PRIJAVI.

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.