VABILO NA DELAVNICO: Uporaba družbenega omrežja LinkedIn kot učnega okolja

V okviru skupnosti multiplikatorjev za didaktično uporabo IKT organiziramo delavnico z naslovom Uporaba družbenega omrežja LinkedIn kot učnega okolja.

 

Z doc. dr. Andrejem Ovco iz Zdravstvene fakultete UL se bomo na delavnici uvodoma na kratko dotaknili uporabe družbenih medijev kot učnega orodja oz. okolja v visokem šolstvu. Se nato osredotočili konkretno na omrežje LinkedIn, njegove osnovne zakonitosti ter možnosti uporabe v učne namene. V osrednjem delu delavnice bosta nato predstavljena dva primera iz prakse, kjer se omenjeno omrežje uporablja oz. je bilo uporabljeno kot učno okolje. Prvi primer se nanaša na uporabo omrežja LinkedIn v okviru obveznega predmeta na študiju zdravstvene smeri (2. bolonjska stopnja). Drugi primer se nanaša na uporabo omrežja LinkedIn v okviru mednarodnega projekta, v katerega so bili vključeni študenti različnih evropskih držav. V sklepnem delu bo imel vsak izmed udeležencev priložnost z ostalimi deliti svoje razmišljanje glede potencialov in pasti uporabe družbenega medija kot učnega okolja.

 

Termin delavnice: ponedeljek, 12. junij 2023, med 12.00 in 13.30

Način izvedbe: v živo na Zdravstveni fakulteti UL

Razmislek udeležencev pred izvedbo: Preglejte učni načrt vašega (izbranega) predmeta na katerem sodelujete in razmislite ali bi bilo v okviru vsebin predmeta možno načrtovati aktivnosti študenta v družabnem omrežju kot je LinkedIn.

Več informacij o poteku delavnice sledi po prijavi. 

Prijava poteka preko orodja MS Forms. Za dostop do prijavnice je potreben vpis z univerzitetno identiteto (enako uporabniško ime in geslo, kot ga uporabljate za VIS/ŠIS ipd.). 

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.