Delavnica za študente UL: Snemanje in urejanje videoposnetkov z mobilnimi telefoni

V sodelovanju s Centrom za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani smo izvedli delavnico za študente UL na temo snemanja in urejanja videoposnetkov z mobilnimi telefoni.

Na delavnici smo spoznali, kako ustvariti videoposnetke z mobilnimi napravami. V uvodnem delu smo se seznanili s smernicami in napotki na kaj moramo biti pazljivi pri snemanju videoposnetka ter katero dodatno opremo je priporočljivo uporabljati za bolj kakovosten videoposnetek. Nato smo se preizkusili v snemanju z mobilnimi napravami in si pogledali osnove urejanja videoposnetka znotraj aplikacije CapCut, ki jo lahko naložimo na mobilno napravo. Ogledali smo si tudi nekaj možnosti urejanja nastalih videoposnetkov na računalnikih.

Bi tudi vi želeli, da pripravimo delavnico na temo uporabe IKT z vašimi študenti? Z veseljem se srečamo z vami in organiziramo izobraževanje tako za pedagoge kot tudi študente za uporabo IKT.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.