Izvedena delavnica za pedagoge UL: MS 365 Word

Konec aprila smo v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu v okviru Digitalnega ULTRA maratona za pedagoge UL izvedli usposabljanje MS 365: Word.

Spoznali smo nekaj naprednih možnosti oblikovanja in urejanja besedila v programu Word. Pogledali smo si nekaj nastavitev v programu, ki nam lahko olajšajo samodejno popravljanje besedila, beleženje osebnih podatkov na dokumentu, spremljanje dostopnosti ipd. Pogledali smo si delo z različnimi slogi, preverili kakšne vse povezave lahko ustvarjamo v dokumentih ter kako lahko s pomočjo podatkov v orodju Excel avtomatiziramo ustvarjanje večje količine dokumentov (npr. potrdila o udeležbi).

Vsem udeleženim se zahvaljujemo za udeležbo na Digitalnem ULTRA maratonu in čestitamo za nove nabrane digitalne kilometre ter pridobivanje in nadgradnjo digitalnih kompetenc, veščin ter znanj za uporabo IKT v pedagoškem procesu.

Vabljeni, da se nam (ponovno) pridružite na prihajajočih usposabljanjih. Za vse, ki bi si želeli ogledati posnetek delavnice, pa smo pripravili tudi podporno spletno učilnico, kjer bodo tekom maratona na voljo tudi dodatna gradiva. Ključ za vpis v učilnico je: DUM-P2024. Spletna učilnica se nahaja v Moodle okolju, kamor se prijavite s svojo UL ID.

Več informacij o Digitalnem ULTRA maratonu 1.0 pa najdete na povezavi.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter Evropska unija – NextGenerationEU.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naročite se na naše e-novice...

… in bodite prvi obveščeni o dogajanju v Centru UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.